De praktijk

Podotherapeut Richard Kouwe is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat hij aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet die zorgverzekeraars eventueel vereisen om zijn diensten te vergoeden.

Podotherapie Kouwe werkt met de laatste technieken binnen de voetengezondheidszorg. Zo worden podotherapeutische zolen aangemeten door middel van een 3D CAD-CAM systeem en persoonlijk door uw podotherapeut vervaardigd. Ook andere therapievormen zoals (teen)orthesen, tapings, vilttherapieën en nagelbeugels worden op maat aangemeten. Het doel van deze therapieën betreft over het algemeen het opheffen, verminderen of compenseren van klachten.

De praktijk bevindt zich in het Eerstelijnscentrum Het Foort te Scherpenzeel, op de eerste verdieping in kamer 1.19. Dit is het nieuw gebouwde centrum voor de eerstelijnsgezondheidszorg in Scherpenzeel aan de Vijverlaan 4. Podotherapie Kouwe is iedere dinsdag en vrijdag geopend en alle dagen bereikbaar per mail of telefoon. Voor details, zie contact.

Meer over podotherapie vindt u hier.

praktijk