De praktijk

De podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat zij aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen die zorgverzekeraars vereisen om de diensten te vergoeden.

Podotherapie Kouwe werkt met de laatste technieken binnen de voetengezondheidszorg. Zo worden podotherapeutische zolen aangemeten door middel van een 3D-scanner en persoonlijk door uw podotherapeut vervaardigd met behulp van een 3D-printer. Ook andere therapievormen zoals (teen)orthesen, taping, vilttherapie en nagelbeugels worden persoonlijk aangemeten. Het doel van deze therapieën betreft over het algemeen het opheffen, verminderen of compenseren van klachten en de belastbaarheid te verhogen.

Praktijk in Scherpenzeel

De praktijk in Scherpenzeel bevindt zich op de eerste verdieping in het Eerstelijnscentrum Het Foort aan de Vijverlaan 4. Deze vestiging is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend.

Praktijk in Renswoude

De praktijk in Renswoude bevindt zich binnen het Gezondheidscentrum De Taets aan de Vendelier 16. Hier kunt u plaatsnemen in de wachtkamer van de huisartsen. Deze locatie is geopend op maandag en donderdag.

Podotherapie Kouwe is alle werkdagen bereikbaar per mail of telefoon. Voor details, zie contact. Meer over podotherapie vindt u hier.

Cookies

Deze website gebruikt alleen functionele cookies en slaat geen gegevens van bezoekers op.