Nieuw bij Podotherapie Kouwe

Vanaf januari 2023 bundelen Richard en zijn vrouw Marina  hun kennis en ervaring om zo samen de podotherapeutische zorg in Scherpenzeel en Renswoude voort te zetten. Hierdoor is de praktijk podotherapie Kouwe op meer dagen geopend. Wat gaat er voor u veranderen?

Zowel Richard Kouwe als Marina Kouwe-Verbeek zijn in 2008 afgestudeerd als podotherapeut en sindsdien werkzaam als podotherapeut. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze al veel voeten hebben gezien en veel mensen hebben geholpen. Al deze kennis en kunde zullen ze ook voor u inzetten als u contact opneemt met podotherapie Kouwe. Richard blijft werkzaam in Eerstelijnscentrum “het Foort” in Scherpenzeel. U kunt vanaf 2023 bij hem terecht op dinsdag, woensdag en vrijdag. Marina neemt de zorg in Renswoude over en is dan aanwezig in het gezondheidscentrum “de Taets” op maandag en donderdag.

Wist u dat wij werken met een 3d-printer? Met behulp van een 3d-scanner wordt er een scan gemaakt van de onderkant van uw voet. Deze 3d-scan modelleren wij tot zolen die uw voet optimaal ondersteunen en/of corrigeren. Wij maken uw zolen 100% zelf en kunnen ze, indien nodig, zelf aanpassen. Het vervaardigen van podotherapeutische zolen met een 3d-printer produceert veel minder afval dan andere technieken.

Cookies

Deze website gebruikt alleen functionele cookies en slaat geen gegevens van bezoekers op.